søndag den 3. april 2011

Test #2: Gamle Mølles hørfrøbrød




Det her er en af mine personlige favoritter, når vi snakker køberugbrød. I det hele taget laver Gamle Mølle gode brød, og hjemme hos mine forældre var det faste rugbrød deres soft kerne. Nu er min mor begyndt at bage rugbrød selv, og det er jo det ultimative - det hjemmelavede brød på en god surdej og med masser af kerner. Ja for kerner, det er et kriterie for det gode brød. Derfor får hørfrøbrødet her også high five for at være fyldt med både rugkerner, hørfrø og solsikkekerner. Læg mærke til den fine struktur i brødet - det er alletiders, når kernerne fylder ligeså meget i billedet som dejen. Jeg spiste to skiver til morgenmad med peanutbutter og rabarberkompot (i øvrigt en virkelig lækker kombi)

Brødet er "soft" og fungerer rigtig fint uden at riste det - for ja, som mange nok ved, så er det vejen at pimpe sit kedelige køberugbrød - en tur på risteren. Men det behøver hørfrøbrødet her ikke, i hvert fald ikke første gang, man åbner posen.

På køberugbrødsskalaen får dette brød 8 ud af 10 mulige. Og i det hele taget en anbefaling af Gamle Mølles produkter skal lyde herfra.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar