onsdag den 30. marts 2011

Velkommen til danskrugbrød


Jeg har valgt at starte en blog om rugbrød efter længere tids frustration over det rugbrød, jeg køber i supermarkederne.

Jeg elsker rugbrød! Og jeg forstår ikke, hvorfor færdigpakket rugbrød skal være så sindssygt kedeligt og tørt. Ja det er i hvert fald min indstilling lige nu. Og det har jeg tænkt mig at bevise - eller modbevise.

I løbet af det næste stykke tid vil jeg anmelde alt det rugbrød, jeg køber og spiser. Jeg vil bevidst købe forskellige mærker, i forskellige supermarkeder, til forskellige priser. Indimellem vil jeg forkæle mig selv med bagerrugbrød og sammenligne det med supermarkedsrugbrødet.

Jeg har valgt at indsætte et billede af et rugbrød, der tit ender i brødbakken herhjemme - en klassiker, Skovmand fra Schulstad. Det er stort og tit på tilbud. Jeg anmelder det ved lejlighed.

I øvrigt bor jeg sammen med fem andre unge mennesker, og sammen spiser vi almindeligvis et helt rugbrød om dagen, på cirka 1000 gram. Nogengange mere. Derfor har vi gode muligheder for at få smagt en hel masse forskelligt. Jeg glæder mig!

Jeg håber, I vil læse med.